ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2013-2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:

ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ? 1ο ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2 (3-1 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ? 2ο ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-1

ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ? ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 4-2

ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ? ΕΠΑΛ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ : 2-1

ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ? ΓΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ : 3-0

ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ? ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ : 2-5

 

  • Στο δημοτικό στάδιο ΝΆΟΥΣΑΣ, παρουσία 300 ατόμων, διεξήχθη ο μαθητικός αγώνας μεταξύ των σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ Νάουσας και 1ουΓΕΛ Νάουσας. Νικητής το ΕΠΑΛ  μετά τη διαδικασία των πέναλτι.

 

  • Στο δημοτικό στάδιο ΝΆΟΥΣΑΣ, παρουσία 300 ατόμων, διεξήχθη ο μαθητικός αγώνας μεταξύ των σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ Νάουσας και 2ουΓΕΛ Νάουσας. Νικητής το ΕΠΑΛ  με σκόρ 3-1.

 

  • Στο εθνικό στάδιο Μακροχωρίου, στα πλαίσια του τελικού Ημαθίας, παρουσία 100 ατόμων, διεξήχθη ο μαθητικός αγώνας μεταξύ των σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ Νάουσας και ΓΕΛ Αλεξάνδρειας. Η ομάδα της Νάουσας καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 4-2. Σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων ο Νικόλαος Παντζαρτζίδης

 

  • Την Τρίτη 29 Απριλίου, στο δημοτικό γήπεδο Νάουσας παρουσία 250 ατόμων, διεξήχθη ο μαθητικός αγώνας μεταξύ των σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ Νάουσας και ΕΠΑΛ Σιάτιστας. Η ομάδα της Νάουσας αν και καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (σωρεία χαμένων ευκαιριών), επικράτησε με το φτωχό 2-1. Σκόρερ των δύο τερμάτων ο Νικόλαος Παντζαρτζίδης και ο Κωνσταντίνος Κοσμάς στο 90ο λεπτό.

 

  • Την Παρασκευή 2 Μαΐου, στο δημοτικό γήπεδο Νάουσας στα πλαίσια του τελικού Κεντρο-Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία 300 ατόμων, διεξήχθη ο μαθητικός αγώνας μεταξύ των σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ Νάουσας και ΓΕΛ Αμυνταίου. Η ομάδα της Νάουσας πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 3-0 Σκόρερ οι Δημήτρης Γαλανός, Αναστάσης Παρθενόπουλος και Αποστόλης Παρηγορίδης.

 

  • Η ομάδα του σχολείου μας έφτασε μέχρι τον τελικό Μακεδονίας ? Θράκης και αποκλείστηκε από την ομάδα των ελληνικών κολεγίων με σκόρ 5-2. Ο αγώνας έγινε στη Τριανδρία Θεσσαλονίκης σε πλαστικό χορτοτάπητα, γεγονός που δυσκόλεψε την προσπάθεια των μαθητών μας.

 

  •  Την ομάδα της Νάουσας συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Δάγγας Στέλιος (γυμναστής-προπονητής) και Πέιος Νικόλαος (βοηθός-συνοδός).

 

  • Σύνθεση ΕΠΑΛ Νάουσας: Ταραπάνος, Κελέσμητος, Καρυπίδης, Κοσμάς, Χριστοδούλου, Γαλανός,  Παπαδής, Παντζαρτζίδης, Παρθενόπουλος, Μπόσι,  Παρηγορίδης, ( Μώκας,  Γεωργίου, Λούρης, Τάνος, Πέκαλης, Ρώσσιος, Λογιζίδης )